Elektriker Løsningen ApS

Er strømmen gået eller skal der ny-installeres el? Med en autoriseret elektriker i ryggen er du sikker på, at dine elektriske installationer er i top. Elektriker Løsningen ApS klarer alle opgaver døgnet rundt – store som små – for både industri, landbrug, erhverv og private – også i Esbjerg.

Vores målsætning er at levere professionelt el-arbejde af høj kvalitet til fornuftige priser døgnet rundt. Alle vore elektrikere efterlever nøgleordene: kvalitet og fleksibilitet - uanset hvor, hvornår, hvor småt eller stort løser vi opgaven første gang.

Hver opgave kræver sin unikke el-løsning, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Derfor siger vi også fra med det samme, når vi møder krav fra vores kunder, der går på kompromis med lovgivningen og vores faglige stolthed.

Med base i Årre nær Esbjerg dækker vi både ind- og udland. Vores referencer tæller bl.a. Danish Crown i Horsens, Post Danmark i Fredericia og Qubiqa/Seelen i Esbjerg. Sidstnævnte udfører vi også opgaver for i USA, Polen, England & Rusland.

Hvad kan Elektriker Løsningen ApS nær Esbjerg gøre for dig?

Elektriker Løsningen ApS er en autoriseret el-installatør og vi har mere end 10 års erfaring inden for elektriker-faget. Vi tilbyder professionelle el-løsninger inden for:

  • Industri, erhverv, her under landbrug – og private husstande
  • Nybyggeri, ombygning og renovering
  • Service - tilsyn og reparation af gamle installationer
  • Kommunikation – her under tyverialarmer, videoovervågning, smarthouse etc.
  • Hårde hvidevarer, solceller etc.

Kvalitetsbevidst og serviceminded elektriker nær Esbjerg

Elektriker Løsningen ApS har eksisteret siden 2003, hvor iværksætter Peter Breum fik ideen til at udleje elektrikere til diverse entrepriser.


Elektriker Løsningen er din elektriker i Esbjerg.

 

Virksomheden blev en succes. Opgaverne blev flere. I 2006 ansatte vi en autoriseret el-installatør. Lige siden er det gået stærkt.

I 2010 blev Elektriker Løsningen ApS kåret som gazelle-virksomhed af Børsen. På nuværende tidspunkt tæller virksomheden 25 ansatte, som enten er specialister inden for industri- eller installations-området.

Vi er desuden medlem af Tekniq – installatørernes organisation. Det er din garanti for håndværk af god kvalitet.

Kontakt Elektriker Løsningen ApS

Uanset om du har brug for en elektriker til at opsætte en lampe, servicere dine hårde hvidevarer eller til installation af el privat eller industrielt, står Elektriker Løsningen ApS nær Esbjerg klar til at hjælpe. Du behøver kun at ringe.

Ring til Elektriker Løsningen ApS døgnet rundt på telefon (+45) 20 83 08 81 eller send en mail til kontor@elektrikerloesningen.dk for et uforpligtende tilbud.

En elektriker nær Esbjerg står altid klar til at rykke ud, uanset tidspunkt. Vi besvarer også gerne spørgsmål, der angår dine elektriske installationer.

Kontakt os

Elektriker Løsningen

Din autoriserede el-installatør nær Esbjerg

En af vores spidskompetencer ligger inden for større el-installationer, og vi kan imødekomme stort set hvilken som helst tænkelig opgave.

En moderne el-installation kan være med til at give forbedringer på den driftsmæssige bundlinie, men kan også indirekte give positive effekter i form af forbedret arbejdsmiljø og indeklima - Til stor glæde for dig som privatperson - eller for dig som leder af en virksomhed, der sætter pris på sine medarbejdere.