Profil

Elektriker Løsningen ApS blev dannet i 2003 og drives i dag af Peter Breum, Tommy Knudsen og Steffen Wennick.
De første par år opererede firmaet primært som udlejning af mandskab - men efterhånden som opgaverne blev mere og mere omfattende, ansatte man El-installatør Steffen Wennick.

Firmaet har nu været autoriseret siden januar 2006 - og har i dag 25 ansatte.

Målsætningen for firmaet er, at fremstå som en seriøs og kvalitetsbevidst virksomhed, der kan udføre alle opgaver inden for elektriker-faget.

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider.         

En af vores spidskompetencer ligger inden for større el-installationer, og vi kan imødekomme stort set hvilken som helst tænkelig opgave. En moderne el-installation kan være med til at give forbedringer på den driftsmæssige bundlinie, men kan også indirekte give positive effekter i form af forbedret arbejdsmiljø og indeklima - Til stor glæde for dig som privatperson - eller for dig som leder af en virksomhed, der sætter pris på sine medarbejdere.

Vi bestræber os på at være på forkant med udviklingen inden for el-branchen, så vi altid kan tilbyde og rådgive vores kunder om det seneste nye inden for el-faget.

Dette gør vi igennem kurser, selvstudier og korrespondance med vores samarbejdspartnere.

 

Kontakt os

Elektriker Løsningen

Din autoriserede el-installatør nær Esbjerg

En af vores spidskompetencer ligger inden for større el-installationer, og vi kan imødekomme stort set hvilken som helst tænkelig opgave.

En moderne el-installation kan være med til at give forbedringer på den driftsmæssige bundlinie, men kan også indirekte give positive effekter i form af forbedret arbejdsmiljø og indeklima - Til stor glæde for dig som privatperson - eller for dig som leder af en virksomhed, der sætter pris på sine medarbejdere.